Hjärtan hjälper till att hålla avstånd i Sollentuna

Hjärtan hjälper till att hålla avstånd i Sollentuna

Två meter kärlek till dig kampanj

I sommar kommer de som vistas i Sollentuna att lägga märke till nya inslag i form av hjärtan och pop up-parker i kommunen. I mitten av juni startade Sollentuna kommuns fina kampanj ”Två meter kärlek till dig” där syftet är att påminna om att hålla avstånd och visa omtanke för att minska smittspridningen av covid-19. SKAB är stolta över att stötta kampanjen, och vill bidra till dess spridning. Vi skickar "två meter kärlek till dig" och önskar dig en fin och säker sommar. 

Sollentuna kommuns kampanj ”Två meter kärlek till dig” är en påminnelse till alla i Sollentuna om att hålla avstånd och visa omtanke för att minska smittspridningen av covid-19. Hjärtan, med 2-meters avstånd, målas på gräsmattor till välbesökta badplatser, parker och gångvägar. Pop up-parker, med 2-meters tema, är placerade olika ställen i kommunen och en större park finns på stallbacken i Edsvik.

- Formen av ett hjärta symboliserar kärlek och omtanke – vilket hela denna satsning handlar om. Att visa omtanke genom att hålla avstånd för att minska smittspridningen. Dessutom bidrar parkerna till att skapa en härlig sommarkänsla i Sollentuna säger Henrik Thunes (M), kommunstyrelsens ordförande i Sollentuna kommun.

Färgerna som används är självklart miljövänliga.