Tre nya medarbetare förstärker SKAB

Tre nya medarbetare med nyckelkompetenser förstärker SKAB

Sollentuna kommunfastigheter AB, SKAB, Sollentuna kommuns bolag för samhällsfastigheter, förstärker bolaget med tre nya nyckelkompetenser. De nya medarbetarna kommer att bidra med mycket kompetens för att bolaget ska nå sina övergripande målsättningar inom hållbar utveckling, ekonomisk stabilitet och nöjda kunder.

  


1. Anders Cronzell, Kundansvarig förvaltare SKAB
Anders Cronzell började den 1 september som Kundansvarig förvaltare på SKAB. Anders tar över efter Annica Hogler som har gått i pension. Anders kommer närmast från en liknande roll som Fastighetsförvaltare på Lundafastigheter i Lund.
Kontaktuppgifter Förvaltningsavdelningen.

2. Robin Renman, Teknisk förvaltare Energi SKAB
Robin Renman började i mitten av augusti på SKAB som Teknisk förvaltare Energi. Robin har lång erfarenhet av att arbeta med energieffektivisering från många olika bolag, och han kommer närmast från H2M AB i rollen som Operativ chef. Robins arbete med att energieffektivisera SKAB:s fastigheter kommer att bidra tydligt till bolagets hållbarhetsmål.
Kontaktuppgifter Förvaltningsavdelningen. 

3. Jenny Berglund, Projektchef SKAB
Jenny Berglund började som Projektchef i mitten av augusti, och ingår i bolagets ledningsgrupp. Jenny är byggnadsingenjör och har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från Svenska Bostäder i rollen som Ombyggnadschef.
Kontaktuppgifter Projektavdelningen.