Projektledare

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos oss på SKAB ligger fokus på att leda kostnadseffektiva och energieffektiva nybyggnads- eller ombyggnadsprojekt. Du ansvarar för det tekniska, ekonomiska, kvalitets- och miljöresultatet av. Du svarar för att tekniska lösningar i byggprocessens samtliga skeden genomförs enligt gällande lagar, förordningar och krav samt interna regler. Huvuddelen av vår projektportfölj är mindre reinvesteringsprojekt. Du kommer att arbeta, i tätt samarbete med interna beställare och förvaltare, med en blandning av alla typer av fastigheter för idrott, skola och äldreomsorg för att göra Sollentunabornas vardag bättre.

Exempel på konkreta arbetsuppgifter som ingår:

  • Ansvara för kontakt med myndigheter genom hela byggprocessen.
  • Bevaka så att besiktningsanmärkningar blir åtgärdade samt drift- och underhållsinstruktioner och relationshandlingar för bygg- och markarbeten upprättas och arkiveras på rätt sätt.
  • Stötta förvaltningsavdelningen att bevaka fel under garantitiden samt att de blir åtgärdade.
  • I övrigt delta i förekommande eller nya uppgifter inom avdelningen

Inom SKAB är det viktigt att alla medarbetare bidrar till utvecklingsarbete för att förbättra processerna inom sina ansvarsområden och du bör se det som en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer motsvarande. Utbildning eller kompetens avseende tekniska installationer, ventilation, VVS, Styr och EL är meriterande. Du behöver kunskap om fastighetsförvaltning, relevant juridik, tolkning och tillämpning av avtal, B-körkort, god svenska i tal o skrift samt CAD-projektering. Vidare krävs dokumenterad erfarenhet av nybyggnation/ombyggnation och installations- eller projektledning.

Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter liksom kunskap om förhandlingstekniker.

Som person tror vi att du drivs av ett utvecklande ledarskap och god förmåga att samarbeta. Andra egenskaper som är viktiga är tydlig kommunikation och ekonomisk medvetenhet.

Lär mer och sök här: https://sollentuna.varbi.com/se/what:job/jobID:513927/type:job/where:4/apply:1