Vattensamlingar på gården

Vid skyfall så kan det bildas vattensamlingar på din gård. Under hösten kan det förekomma skyfall, eller när vintern övergår till vår kan det fortfarande vara snö eller is över en del brunnar, vilket gör att vattnet inte rinner undan. Om du råkar ut för detta: gör en felanmälan snarast. 

Vi ber er att ha överseende med att det inte alltid går att hålla undan vattensamlingar vid snösmältning eller skyfall. Ni som verksamhet behöver i de fallen hjälpa till med säkerheten genom att spärra av riskområden tills åtgärd kan göras.

Vi ber er att inte göra flera felanmälningar i hopp  om att få snabbare hjälp. Vi prioriterar alltid dessa felanmälningar enligt samma principer, och jobbar hårt för att hantera dem så snabbt som möjligt. Vid risk för att vatten tar sig in i fastigheten, via t ex källaren eller  något fönster, så prioriteras detta. 

Felanmälan - gör så här.

Frågor kring markarbete

Har du frågor kring markarbetet är du välkommen att kontakta Niklas Eriksson, SKAB:s. egen Markförvaltare som är ansvarig för utemiljön så som trädgårdsskötsel och lekplatser.

Läs intervju med Niklas Eriksson där han berättar om arbetat med "upprustad och kvalitetssäkrad utemiljö" på SKAB. 

Niklas Eriksson

Niklas Eriksson

Markförvaltare

Kontakta oss

Vi vill underlätta din vardag. Därför har vi sammanställt svar på de vanligaste frågorna vi får kring fastighetsförvaltning av våra samhällsnyttiga och kommersiella fastigheter.

Hittar du inte informationen du letar efter?

Åk till toppen