Uthyres

Butiks- och kontorslokaler uthyres

LEDIGA BUTIKS- och KONTORSLOKALER 

LOGEN 

Landsnoravägen 42

Från 1:a januari 2024 är byggnaden Logen på Stallbacken i Edsvik vakant. SKAB söker därför efter en ny hyresgäst vars verksamhet kan bidra till både besök och ett rikare kulturliv samt kan komplettera redan befintligt utbud i området.

Logen uppfördes 1835 och byggdes om 1996 för att inrymma konsthall. Konsthallsverksamheten upphörde 2019, och därefter har lokalen hyrts ut för att inrymma butik, keramikverksamhet samt tränings- och yogastudio. Från 1:a januari 2024 står lokalen tom och väntar på att en ny aktör skall fylla byggnaden med liv.

Vespergränd 29, Norrviken

Nu finns det tre lediga lokaler på Vespergränd 29:

  • Kontorslokal som kan anpassas efter kommande hyresgästs behov, ligger på översta våningen (våning 2). 284 m2. I samma hus ligger även Norrvikens vårdcentral.
  • Lokalen som ligger i sutteräng har kontorsutrymmen med fönster åt det ena hållet av lokalen, medan andra delar av lokalen ligger under mark och passar bäst till lager/förråd eller någon form av enklare tillverkning. 589 m2.
  • Lokalen har tidigare använts som boende för ensamkommande och består i dag av ett antal rum, 4 st kompletta kök, duschutrymmen och flertal WC. Lokalen kan med fördel användas som t ex kontor. 1093 m2.

objektvision.se

Du hittar våra butiks- och kontorslokaler hos objektvision.se