Uthyres

Kommunfullmäktige har beslutat att ge SKAB i uppdrag att storsatsa på kulturfastigheterna i kommunen. Över en tioårsperiod med start 2024 storsatsas det på renovering och underhåll. Under 2024 drar arbetet igång med upprustningen av vårt kulturarv. 

Innan allmänheten bjuds in till visning och intresseanmälan ska underhåll och renovering utföras på byggnaderna, det genomförs under ledning av SKAB. Fastigheter med högt kulturvärde kommer att prioriteras under upprustningen som sker etappvis, med start 2024.

När det blir aktuellt att kunna hyra ut så kommer annonserna ligga ute på vår hemsida i tre veckor innan visningstillfället.


Du hittar våra butiks- och kontorslokaler hos objektvision.se 

Lediga objekt

Just nu har vi inga lediga objekt men så fort det kommer ut nya lägger vi ut dem här. Har du frågor så kontakta oss gärna

Kontakta oss

Sollentuna Kommunfastigheter AB, SKAB, förvaltar och utvecklar i dag kulturfastigheter, skolor och förskolor, gruppboenden och idrottsanläggningar i Sollentuna kommun. Vi strävar ständigt för att skapa en attraktiv plats för elever, äldre och personer med funktionsnedsättning genom om-, till- och nybyggnationer.

Åk till toppen